• 0 produkter - kr 0
  • Logg inn

Jentene på Tunet

  • Nettbutikk
  • Konfekt
  • Gelato
  • Firmagave
  • Forhandler
  • Gårdskafe
  • Aktiviteter
  • Om oss
    • Kontakt
    • Vil du jobbe med oss?
    • Omtale
    • Historie
  • Engelsk

Omtale

Skjermbilde 2025-03-20 083040

Ti år med Sjokoladefryd feires ved å hedre Selbus kulturarv (Selbyggen)

Fra å produsere sjokolade i et lite kjellerlokale og pakke esker på et tennisbord til langt på natt, reiser produktene hennes nå verden rundt og skaper begeistring hos alt fra japanske statsoverhoder til astronauter på ferd ute i verdensrommet.

Mars 2025: Les mer her

Skjermbilde 2025-02-10 092831

Sjokolade i verdensklasse (Vekst i Trøndelag, Næringsliv Norge)

Når vi spør om årsaken til suksessen Iris og Eivind har klart å skape i Selbu i løpet av disse drøye ni årene med sjokoladeproduksjon, svarer han bare med ett ord; kvalitet. Og det gjelder i alle ledd.

Februar 2025: Les mer her

Best i test, face (1)

Adventskalender Juleglede – Best i test (Nettavisen)

«Nydelig luksus! Denne er dyr» mente en av testerne som ga den toppscore. En annen omtalte det som «gourmet». Her var det stor enighet i testgruppen, og det blir rett og slett en toppscore samlet opp.

1. november 2024: Les mer her

14

Chocolate delights from barn to box

Flott artikkel i Scan Magazine - her får flyreisende i hele Norden et innblikk i vår historie (artikkel på engeslk)

20. oktober 2024: Les mer her

Årets søtsak illustrasjon med

Nordlyshjertet fylt med brunost, sprø vaffel og norsk havsalt - ÅRETS SØTSAK?

For hvert år kåres årets beste produkter blant utstillerne på Trøndersk Matfestival i Trondheim. Målet med kåringen er å løfte fram de gode råvarene og produktene som produseres i Trøndelag.

1. juli 2024: Les mer her

ICA 2023

3 sølv og 3 bronse - Verdens beste fylte sjokoladebiter!

7. desember 2023 var det World Final i International Chocolate Awards - uoffisielt VM for chocolatierer! Her ble jentene mestevinnende i kategorien fylte sjokoladebiter - hele 3 sølv og 3 bronse!

11. oktober 2023: Les mer her

Tysk omtale foto

Tysk matblogg: Dinner um Acht

Norwegen im Herbst - warum Trøndelag gerade jetzt (oder eigentlich immer) ein Paradies fur Geniesser ist.

11. oktober 2023: Les saken hos Dinner um Acht

Vinnerbilde Matfestivalen 2023

Trøndersk Matfestival 2023:
2 x Årets produkt

Jentene på Tunet tok med seg to av de ni prisene under Trøndersk Matfestival. Nysatsingen gelato vant både Årets søtsak med Sorbet – Mangotango og Årets nykommer med Pistasjkrønsj.

3. august 2023: Les saken hos Nea Radio

2. august 2023: Les saken hos Matriket Midt

Multe og tinnved kvadrat

Denne godbiten vant bronse i VM

Nok en gang har Jentene på Tunet gjort seg bemerket internasjonalt, denne gang stakk de av med bronse i VM for chocolatierer. 

29. november 2022: Les saken i Selbyggen

Trøndersk Matfestival - Jentene på tunet SH - kvadrat

Kåret til årets gaselle i Midt-Norge

Jentene på tunet er Gaselle-vinner for Midt-Norge. Det var Dagens Næringsliv som slapp nyheten om at sjokoladeprodusenten på Mosletta kan...

24. november 2022: Les saken i Selbyggen

Eivind og Iris kvadrat

Intervju med Radio Trøndelag

For omtrent to uker siden kom Dagens Næringsliv på besøk for å intervjue oss. Vi ante ikke at de var kommet for å overraske oss med nyheten om at Jentene på Tunet – Chocolatier vår blitt kåret til årets Gaselle-vinner i region Midt-Norge!

29. november 2022: Hør intervjuet med Eivind hos Radio Trøndelag

Gaselle vinner 2022 kvadrat

Jentene på Tunet: Vant prisen Årets gasellebedrift i Midt-Norge

Jentene på tunet og Trøndelag trefelling fra Selbu er to av bedriftene som har hatt god vekst i 2021. jentene på tunet har hatt en eventyrlig vekst på over 700%, noe som sikret dem tittelen Årets Gasellevinner i Midt-Norge.

24. november 2022: Les hele saken hos Nea Radio

Foto: Petter Berntsen
Foto: Petter Berntsen

Startet bigeskjeft på gården. Nå er låven blitt en stor sjokoladefabrikk.

Gårdbrukerne forsøkte seg med golfbane, konferansesenter og festlokale. Men da de begynte med sjokolade, kom det store gjennombruddet.

24. november 2022: Les hele saken hos Dagens Næringsliv

Midpunkt Eivind og Iris

Søt suksess i Selbu

Det bobler av kreativitet og skaperglede i sjokoladefabrikken til Iris og Eivind Aune. Nå tar de Jentene på Tunet til nye høyder!

27. oktober 2022: Les hele saken hos Næringsforeningen i Trondheimsregionen

Multe og tinnved høst kvadrat

Stor nasjonal kåring: Fem trønderske bedrifter kan vinne prestisjetung pris

Den mest prestisjefylte kåringen av mat- og drikkeprodukter i Norge skal snart kåre årets måltid. 250 produkter har deltatt i Det Norske Måltid, nå er finalistene klare. Av 39 deltagere er 5 fra Trøndelag.

4. oktober 2022: Les hele saken hos Nea Radio

Multe og tinnved kvadrat

Denne godbiten kan bli årets søtsak

250 produkter har deltatt i Det Norske Måltid. Nå er 39 finalister kåret, og én av disse er fra Selbu.

3. oktober 2022: Les hele saken hos Selbyggen

Dommere Det norske måltid

Årets finalister!

250 produkter har deltatt i Det Norske Måltid, nå er 39 finalister kåret i 13 kategorier.

Oktober 2022: Les hele saken hos Det norske måltid

Bilde 30.09.2022, 10 03 46-2

Nå har den populære produsenten åpnet butikk på kjøpesenter

På seks år har de etablert over 500 forhandlere på landsbasis, nå starter Jentene på Tunet pop-up butikk på City Lade.

23. september 2022: Les hele saken hos Stjørdalens Blad

Prøvesmaking Multe og tindved

4000 sjokoladebiter til ett middagsselskap

Når tidenes mathappening i Trøndelag skal arrangeres i Trondheim Spektrum 5. november, står Jentene på Tunet som en av de ti på stjernelaget som skal sørge for måltidet.

11. august 2022: Les hele saken hos Selbyggen

Erna - Selbyggen

Erna fikk se hvor sjokoladen kom fra

Erna Solberg fikk pynte sin egen tursjokolade, og hadde lyst til å lage mer sjokolade. -Hun er en kandidat når vi trenger mer arbeidsfolk, sa Eivind Aune.

11. august 2022: Les hele saken hos Selbyggen

Iris Nea Radio kvadrat

Tre lokale produsenter konkurrerer om gjev pris

For andre gang skal bærekraftsprisen deles ut blant utstillerne på Trøndersk Matfestival.

25. juli 2022: Les hele saken hos Nea Radio

Eivind og Sigrid kvadrat

Sjokoladen er stadig like populær - og snart blir det gelato

Jentene på Tunet går spennende tider i møte, med både muligheter til å ta flere førsteplasser under Trøndersk Matfestival og motta MENYs Matskattstipend. Snart kommer også deres egen gelato på markedet røper daglig leder Eivind Aune.

18. juni 2022: Les hele saken hos Selbyggen

Iris Chocolatier kvadrat

Selbu: Jentene på Tunet vant "Oscar"

Jentene på Tunet lager Europas beste fylte konfektbiter. GULL til Jentene på Tunet i Internastional Chocolate Awards!

9. april 2022: Les hele saken hos Nea Radio

Team april 22

Europas beste fylte konfektbiter lages i Selbu

Det var stor jubel hos Jentene på Tunet da de ansatte fikk høre resultatet av torsdagens prisutdeling.

9. april 2022: Les hele saken hos Selbyggen

7C3A3510

- Et unisont ekspertpanel sier at vi lager Nordens beste sjokolade

Jentene på Tunet har skapt sjokoladeglede langt utenfor Selbus kommunegrenser. Nylig ble de kåret til Menys vekstvinner blant lokalprodusentene.

6. januar 2022: Les hele saken hos Stjørdals Nytt

Lokalmatpris 2021

Norges største lokalmatpris: Galåvolden og Jentene På Tunet i finalen

Seks av 450 lokalmatprodusenter har nådd gjennom nåløyet som finalister i MENYs Matskattstipend 2021. Kandidatene brenner for godt håndverk, lokale råvarer, høy kvalitet og produktutvikling.

6. juli 2021: Les hele saken hos Nea Radio

Bedriftshistorie om Jentene på Tunet produsert av Sparebank1 Midt-Norge
Bedriftshistorie om Jentene på Tunet produsert av Sparebank1 Midt-Norge

Jentene på Tunet bygger sitt eget eventyr - bit for bit

Prisbelønt norsk håndverk. Sjokoladebitene fra Jentene på Tunet nytes nå i hele landet, og er med på å sette bygda Selbu på kartet. Bak det hele står Knoll og Tott, også kjent som Iris og Eivind Aune. Dette er deres søte bedriftseventyr.

2. juni 2021: Se presentasjon og video hos SMN

Eivind og Iris sølv Multefløyel kvadrat

Verdens beste sjokolade fra verdens beste team

Eivind Aune og Iris Martinsen Aune ble overrasket da prisvinnerne i World Finals i International Chocolate Awards ble offentliggjort sist tirsdag. Det ble sølvmedalje til Multefløyel.

18. mai 2021: Les saken hos Selbyggen

Trøndersk Matfestival 2020 kvadrat

Bedriftsutviklingsprisen for landbruket 2020

Den nasjonale Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for 2020 går til Jentene på tunet AS. Bedriften har skapt arbeidsplasser, går med godt overskudd og har vunnet internasjonale priser for sine håndlagede sjokoladeprodukter.

15. mars 2021: Les saken hos Innovasjon Norge

Foto: Håvard Zeiner
Foto: Håvard Zeiner

Sjokoladeprodusent vant BU-prisen

Jentene på tunet vant den nasjonale Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for 2020.

15. mars 2021: Les saken hos Nationen

Gaselle vinner 2022 kvadrat

Gir seg ikke før hånddekorert sjokolade fra Selbu når Harrods i London

Det begynte med en liten sjokoladebit på tallerkenen til kurs og konferansegjestene. Nå er 35 personer på lønningslista til sjokoladefabrikken i Selbu.

15. mars 2021: Les saken hos NRK

Foto: Ola Bjerken
Foto: Ola Bjerken

Prisdryss i november: Gull, sølv og Bedriftsutviklingspris

Det har ikke vært mangel på prisdryss for Jentene på tunet i november og onsdag var ettermiddagen satt av til enda prismottakelse.

19. november 2020: Les saken hos Nea Radio

Eivind og Iris sjokoladekonkurranse

Trønderske firma gjorde storeslem under sjokoladekonkurranse

Disse to trønderske bedriftene imponerte dommerne: - Vi slo til i år!

12. november 2020: Les saken hos Adresseavisa

Adressa 2020

Sjokoladefabrikken som har blitt noe langt mer

- Det er sånne steder vi behøver for å sette Trøndelag på kartet.

30. august 2020: Les saken hos Adresseavisen

Scandi-winners-teaser2-2048x2048

Scandinavian Chocolatier Competition 2020 – winners

The International Chocolate Awards is pleased to announce the Winners of the 2020 Scandinavian Chocolatier Competition, which was judged by our panel of Scandinavian judges and Grand Jury, working with remote judging.

11. august 2020: Les saken hos International Chocolate Awards

 

London Newspaper 05.07.20:

We love International press coverage :-)

Northern Lights Chocolate - a taste of heaven

Jentene paa Tunet has won several awards for their craft and just this recently, they have received a Gold Award in London Awards 2020 for their Northern Lights Chocolate, awarded by London-Newspaper.com.

Les hele saken her.

Selbyggen 25.06.20:

Selbyggen melder:

Jentene på Tunet har tatt gull igjen

«Enestående sjokolade» er bedømmelsen Nordlyssjokoladen fra Sjokoladefryd får under London Awards 2020. Håndmalte biter og særdeles gode råvarer var det som skulle til for å vinne den gjeve prisen. Den eksklusive sjokoladen som produseres i Øverbygda i Selbu har tatt Norge med storm, og kanskje blir den snart å finne i utlandet?

Les hele saken her.

Adresseavisen 10.01.20:

Hederlig omtale i Adresseavisen. Vi ble nominert i kategorien Årets Godbit med vår Nordlyssjokolade, og vi vant 100.000 - Årets Forsprang! Dette i mat-og drikkevarebransjens Oscarutdeling - Det Norske Måltid!

Prestisjepris til trøndersk sjokoladeprodusent
Sjokoladeprodusenten Jentene på tunet fra Selbu vant pris under konkurransen Det norske måltid.
Les hele saken her.

 

Nea Radio 11.01.20:

Nea Radio fortalte også verden at vi var nominert som Årets Godbit og at vi vant pris på mat-og drikkebransjens Oscar utdeling i Stavanger!

Finalen i Det Norske Måltid - Jentene på Tunet vant pris i Stavanger
Sjokoladeprodusenten Jentene på Tunet i Selbu gikk hen og vant prisen Årets Forsprang!
Les hele saken her.

 

Det Norske Måltid 07.09.19:

Det Norske Måltid er en kåring av de beste mat og drikkeproduktene i Norge - og vi er i finalen!!! Det å være topp 3 er en seier i seg selv - endelig juryering skjer i januar 2020! Vi krysser fingrene for at vår Nordlyssjokolade blir Årets Godbit!

Årets finalister er klare
Når smak er vurdert blir identitet, emballasje, lokal forankring og historiefortelling tatt med i vurderingen. Vi skulle gjerne sendt flere til finalen, for nivået og kvaliteten er høy, men vi må velge topp tre, sier dagens juryleder Trine Sandberg, kokebokforfatter/ trinesmatblogg.no
Les hele saken her.

SMAKmagasinet 30.08.19:

Video på nettutgaven og dobbelside med flott omtale i SMAKmagasinet, et av Norges største matmagasin:

Smakseksplosjoner i en liten dessert
Se, lukt, smak, nyt. Det er oppskriften på en god sjokoladeopplevelse, ifølge Jentene på Tunet i Selbu
Les hele saken her.

Adresseavisen 24.08.2019:

Førstesideoppslag i Adresseavisen ... og mange siders flott omtale på nettavisen:

Bruker ti millioner på å gjøre om fjøset til sjokoladefabrikk
Snart skal fjøset på nesten tusen kvadratmeter fylles med sjokolade. På gården Bardogar'n i Selbu vil Jentene på tunet både ha sjokoladeproduksjon og en sjokoladeverden å invitere gjester inn i.
Les hele saken her.

Selbyggen 01.08.2019:

Selbyggen melder:

Internasjonal seier for Jentene på Tunet
Sjokoladen Lakriskaramell gikk av med seieren i International Chocolate Awards 2019.
Les hele saken her.

Nea Radio 31.07.2019:

Nea Radio publiserte gode nyheter:

Jentene på Tunet vant igjen
Sjokoladeprodusenten Jentene på Tunet i Selbu har vunnet International Chocolate Awards 2019, for tredje år på rad! Denne gangen ble det GULL!!!
Les hele saken her.

 

Nea Radio 24.05.18:

Nea Radio publiserte gode nyheter:

Internasjonal suksess for Jentene på Tunet
Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".
Les hele saken her.

 

Nea Radio 14.02.2018:

Nea Radio omtalte en skikkelig gladnyhet:

Sjokoladefryd til Japans statsminister
Statsminister Erna Solberg hadde med seg sjokolade fra Jentene på Tunet i Selbu som Valentins-gave til sin japanske statsminister-kollega.
Les hele saken her.

 

Nea Radio 12.06.2017:

Nea Radio var til stede da vi vant prisen for Årets Nyhet på Matfestivalen 2017 i Trondheim.

Jentene på Tunet vant pris for Årets Nyhet
Trondheim matfestival foregår for fullt og det var en begeistret Iris Martinsen Aune som kunne konstatere at Jentene På Tunet fra Selbu ble tildelt prisen for Årets Nyhet på festivalens første dag. Det var sjokoladen Northern Lights som fikk den gjeve betegnelsen.
Les hele saken her.

 

Nea Radio 12.06.2017:

Nea Radio omtalte prisen vi vant for Lakrislykke:

"Lakrislykke" fra Jentene på Tunet fikk pris
Den lille sjokoladefabrikken Jentene på Tunet fra Selbu oppnådde sølvmedalje for sjokoladen "Lakrislykke" under International Chocolate Awards 2017 i København.
Les hele saken her.

 

Selbyggen 09.06.2017:

Også Selbyggen skrev om sølvmedaljen.

Les hele saken her.

Stjørdalens Blad 01.04.2017:

Fin artikkel om vår satsning:

"Jentene på Tunet" satser videre - Den gode sjokoladen
Dette er en idé og pasjon som har skutt fart etter en forsiktig start. For opprinnelig skulle produksjonen av sjokolade være et lite supplement til de dagene da driften av kurs- og konferansestedet Selbutunet ga ledig rom.
Les hele saken her.

 

Avinor, Made in Norway #bidrag1083:

På Avinors nettsider kan du lese om vårt bidrag til Made in Norway.

Dagens Næringsliv 14.12.2016:

Da Smak-redaksjonen lagde en julegaveguide med tips til de beste julegavene til kjøkkenet fikk vi hyggelig omtale:

Sjokoladesmykker
Ikke råd til gull og diamanter? Et sjokoladeskrin fra Jentene på Tunet er minst like vakkert som smykker, om enn noe mindre holdbart. Et kurs med Sverre Sætre var sparket Jentene på Tunet trengte for å legge om fra møtevirksomhet i en gammel skole til sjokoladeproduksjon. Sjokoladesmykkene tar igjen på smak det de mangler i evig verdi. Håndverksjokolade fra Jentene på Tunet Chocolatier på Selbu.
Les hele saken her. 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.
Fantastisk sjokoladeoverraskelse på matfestivalen. Måtte innom flere ganger for å kjøpe mer!
- Margrete Schmedling
Det ble et besøk innom boden deres både i går og i dag på matfestivalen i Trondheim. Og det med god grunn. Nydelig sjokolade...
- Anne Grete Kristiansen
Fantastisk deilig og smaksrik sjokolade. Anbefales på det sterkeste! Obs! Avhengighetsskapende.
- Cathrine Sandvik
Som sjokoman som har smakt en del sjokolade, og jeg er kresen på sjokolade, så vil jeg skryte av dere! For en FANTASTISK sjokolade dere lager! Jeg kommer til å kjøre innom i Selbu bare på grunn av dere!
- Monica Rønning Sørngård
Herregud, for en sjokolade dere lager. Den med lakris tror jeg er det beste jeg har smakt av sjokolade i hele mitt liv. Helt kokko godt!!!
- Christer Falck
Dere har tatt livet mitt til nye høyder! Jeg ELSKER sjokoladen deres! Har blitt hekta! Dere er helt unike! :)
- June Silje Pettersen
Tusen takk for kjapp levering på tirsdag til firmagaver Vi har nesten solgt ut alt vi har, hadde kunnet solgt mye mer. Dere gjør en fantastisk jobb!!
- Cathrine
Takk! For verdens beste konfekt! Jeg skjønner ikke at det er mulig å lage noe så nydelig perfekt avstemt en smaksopplevelse som i tillegg ser vakkert ut. Ikke for søtt, ikke for mye, ikke for lite. Helt perfekt!
- Anita Ranvik
Jeg akkurat har oppdaget deres sjokolade på Meny - både Northern lights og lakrisglede.   Og - det er noe av det aller beste jeg har smakt.  Helt utrolig godt.  Gratulerer med fantastiske produkter - og flott embalasje.
- Vibeke Lilloe
Jeg var så heldig å få en eske med konfekt av Trine Sandberg da hun var her i Italia (jeg skreddesyr turene hennes her.) Jeg bor selv i Torino hvor noen av de beste sjokoladeprodusenter holder til. Men jeg har ALDRI ( i hele mitt liv) smakt noe bedre enn det som dere produserer. Mannen min som er italiensk er helt enig og øynene hans lyser når vi deler. Hver bit er en smaksbombe. Og hver bit deler jeg i to for at mannen min og jeg skal få smake på alle. Vi sparer på de og hver lørdag og søndag velger vi 3 forskjellige konfekter. Håper inderlig å kunne besøke dere en vakker dag og hver sikker på at det alltid blir med en konfekteske i kofferten min når jeg er i Norge. Ønsker dere en fortsatt fin dag.
- Caroline Schøning
Som storfornøyd inntager av årets julekalender fra dere, vil jeg bare si et stort og rungende TAKK!! Takk for at dere har utviklet og produsert disse fantastisk vakre godbitene, som folk rundt om nå koser seg med frem mot jul! Jeg ble faktisk litt glad for å se at nettbutikken var såpass tømt, fordi det betyr at dere får enda flere sjokoladedisipler til neste år… Dere er noe helt spesielt, og jeg er så glad for at jeg oppdaget konfekten deres. Ha en riktig god juleferie, og hold dere for guds skyld friske, sånn at det blir munngodt i 2022 også!
- Christina Presthagen
Herlighet! Smakte nettopp sjokoladene deres, beste jeg noooen gang har vært borti!! Wow
- Sofie Aarnes

Tiden stopper opp. Vi ser, smaker, føler og nyter.
Det er Sjokoladefryd. Litt lykke i hver bit.

Kontakt

Jentene på Tunet
Kammen 39, 7580 Selbu, Norway

post@jentenepaatunet.no

+ 47 41 11 31 31 (Hovednummer)

+47 95 55 85 55 (Eivind)

+47 41 63 66 63 (Iris)

920546919 (orgnr, Jentenepaatunet AS)

Lenker

  • Nettbutikk
  • Firmagaver
  • For forhandlere
  • Retningslinjer for personvern
  • Salgsbetingelser

Meld deg på nyhetsbrev






Kundetype



Nettsiden bruker informasjonskapsler – Bygget på WordPress av Smart Media AS