Ekte Norsk sjokoladehåndverk

SPECIAL OFFER - Hvis du har kunder, kolleger, samarbeidspartnere som trenger/vil sette pris på en liten oppmerksomhet - så kan vi hjelpe deg med å spre Sjokoladefryd!

Send oss en mail til [email protected] der du skriver hva du ønsker å sende. Legg ved en adresseliste i Excel som inneholder feltene Navn, Gateadresse, Postnummer, Poststed, Mottakers mobilnummer og/eller mailadresse - så pakker vi og sender for deg! Oppgi også fakturaadresse. Estimert fraktomkostninger på 70 kr kommer i tillegg til produktprisen - og du får våre beste bedriftspriser! Noen dager senere vil mottaker få en smakfull oppmerksomhet i postkassa!

Jentene på Tunet leverer sjokoladegaver til bedrifter, konferanser og større arrangementer. En unik gave med en fryd av smaksopplevelser - vi kaller det Sjokoladefryd.

Jentene på Tunet er stolt leverandør til bl.a. Britannia Trondheim, Sparebank 1, NTNU/Sintef og Trøndelag Fylkeskommune. Sjokoladen vår blir i tillegg ofte tatt med til utlandet. Den har blitt gitt i gave fra den norske til den japanske statsministeren og til og med blitt servert ute i verdensrommet.

Egen profilering, en hilsen eller logo på gaveeskene er mulig.

Gaveeskene i seg selv er så flotte at innpakning ikke er nødvendig, men de kan også leveres med fine gaveposer.

Feil eller reklamasjon på leveranse fra oss? For å kunne hjelpe deg må vi ha bilde av emballasje, produkt og innholdsfortegnelse. Sendes til [email protected].

 

Lyst til å bli bedriftskunde?

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.