Ekte Norsk sjokoladehåndverk

Vi holder stengt i uke 28 og 29. Bestillinger som sendes inn i løpet av disse ukene vil bli behandlet fra og med uke 30.

SPECIAL OFFER - Hvis du har kunder, kolleger, samarbeidspartnere som trenger/vil sette pris på en liten oppmerksomhet i disse tider - så kan vi hjelpe deg med å spre Sjokoladefryd!

Send oss en mail til [email protected] - der du skriver hva du ønsker å sende, legg ved en adresseliste i Excel som inneholder feltene Navn, Gateadresse, Postnummer, Poststed, Mottakers mobilnummer - så pakker vi og sender for deg! Oppgi også fakturaadresse. Fraktomkostninger på 60 kr kommer i tillegg til produktprisen - og du får våre beste bedriftspriser! ... noen dager senere vil mottaker få en smakfull oppmerksomhet i postkassa!

Jentene på Tunet leverer sjokoladegaver til bedrifter, konferanser og større arrangementer. En unik gave med en fryd av smaksopplevelser - vi kaller det Sjokoladefryd.

Jentene på Tunet er stolt leverandør til bl.a. Britannia Trondheim, Scandic, Hurtigruten, Kimen Kulturhus, Lexus, NTNU og Trøndelag Fylkeskommune. Sjokoladen vår blir ofte tatt med til utlandet. Den har vært gitt i gave til den Japanske statsministeren og til og med blitt servert ute i verdensrommet.

Egen profilering, en hilsen eller logo på gaveeskene er mulig.

Gaveeskene i seg selv er så flotte at innpakning ikke er nødvendig, men de kan også leveres med fine gaveposer.

Feil eller reklamasjon på leveranse fra oss? For å kunne hjelpe deg må vi ha bilde av emballasje, produkt og innholdsfortegnelse. Sendes til [email protected]