Ekte Norsk sjokoladehåndverk

SPECIAL OFFER - Hvis du har kunder, kolleger, samarbeidspartnere som trenger/vil sette pris på en liten oppmerksomhet i disse tider - så kan vi hjelpe deg med å spre Sjokoladefryd!

Send oss en mail til [email protected] - der du skriver hva du ønsker å sende, legg ved en adresseliste i Excel som inneholder feltene Navn, Gateadresse, Postnummer, Poststed, Mottakers mobilnummer og/eller mailadresse - så pakker vi og sender for deg! Oppgi også fakturaadresse. Fraktomkostninger på 60 kr kommer i tillegg til produktprisen - og du får våre beste bedriftspriser! ... noen dager senere vil mottaker få en smakfull oppmerksomhet i postkassa!

Jentene på Tunet leverer sjokoladegaver til bedrifter, konferanser og større arrangementer. En unik gave med en fryd av smaksopplevelser - vi kaller det Sjokoladefryd.

Jentene på Tunet er stolt leverandør til bl.a. Britannia Trondheim,  Hurtigruten, Sparebank 1, Universitetet i Oslo, Kimen Kulturhus, Lexus, NTNU/Sintef og Trøndelag Fylkeskommune. Sjokoladen vår blir ofte tatt med til utlandet. Den har vært gitt i gave fra den norske statsministeren til den japanske statsministeren og til og med blitt servert ute i verdensrommet.

Egen profilering, en hilsen eller logo på gaveeskene er mulig.

Gaveeskene i seg selv er så flotte at innpakning ikke er nødvendig, men de kan også leveres med fine gaveposer.

Feil eller reklamasjon på leveranse fra oss? For å kunne hjelpe deg må vi ha bilde av emballasje, produkt og innholdsfortegnelse. Sendes til [email protected]