Ekte Norsk sjokoladehåndverk

SPECIAL OFFER - Hvis du har kunder, kolleger, samarbeidspartnere som trenger/vil sette pris på en liten oppmerksomhet i disse tider - så kan vi hjelpe deg med å spre Sjokoladefryd!

Send oss en mail til [email protected] - der du skriver hva du ønsker å sende, legg ved en adresseliste i Excel som inneholder feltene Navn, Gateadresse, Postnummer, Poststed, Mottakers mobilnummer og/eller mailadresse - så pakker vi og sender for deg! Oppgi også fakturaadresse. Fraktomkostninger på 60 kr kommer i tillegg til produktprisen - og du får våre beste bedriftspriser! ... noen dager senere vil mottaker få en smakfull oppmerksomhet i postkassa!

Jentene på Tunet leverer sjokoladegaver til bedrifter, konferanser og større arrangementer. En unik gave med en fryd av smaksopplevelser - vi kaller det Sjokoladefryd.

Jentene på Tunet er stolt leverandør til bl.a. Britannia Trondheim, Scandic, Hurtigruten, Kimen Kulturhus, Lexus, NTNU og Trøndelag Fylkeskommune. Sjokoladen vår blir ofte tatt med til utlandet. Den har vært gitt i gave til den fra den norske statsministeren til den japanske statsministeren og til og med blitt servert ute i verdensrommet.

Egen profilering, en hilsen eller logo på gaveeskene er mulig.

Gaveeskene i seg selv er så flotte at innpakning ikke er nødvendig, men de kan også leveres med fine gaveposer.

Feil eller reklamasjon på leveranse fra oss? For å kunne hjelpe deg må vi ha bilde av emballasje, produkt og innholdsfortegnelse. Sendes til [email protected]net.no.